08 Temmuz 2016

Bayrampaşa Şehir Parkı Adapark Lunapark Ücretleri

Bayrampaşa Şehir Parkı Adapark Lunapark Ücretleri

Öncelikle herkese iyi bayramlar :)

Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden, yaşıtlarımın da yanaklarından öperim :D

Bayramlaşmayı da aradan çıkarttığımıza göre bugünkü  Adapark'daki Lunapark konulu yazımıza geçebiliriz. Her şey geçen sene dev dönme dolabı gördüğümde başladı. Ben burayı nasıl fark etmedimki diye az hayıflanmadım.
Önce aşağıdaki manzaraları paylaşalım ki ne demek istediğim daha iyi anlaşılsın :D


 Fotoğraf çekenler bilir, bir yere fotoğraf çekmeye gidildiğinde hemen o yerin en yüksek seyir yeri öğrenilir ve oraya panoromik fotoğraf çekmeye gidilir. İsteyen panoromik çeker, isteyen hdr... Dönme dolabı görünce de ilk aklıma gelen şey bu oldu :) Dönme dolap devasa boyutlardaydı ve çok yavaş hareket ediyordu. Son dönemin popüler aleti Dronemiz yok ama muadilleri var diyerek kuşbakışı fotoğraflar çektik mi çektik! Hemi de s3 ile :D

Aşağıdaki fotoğraflar s3 ile çekilmiş olup parkın içinden çekilmiştir.


 HDR


Bayram günü lunaparka biz gittik ama kalabalığı görünce dumura uğramadık desem yalan olmaz. Aşağıdaki fotoğrafda da görüldüğü gibi en az 1 saat kuyrukta bekledik :( Ama sonuç fevkaladenin fevkindeydi :)
 

Adapark Hakkında

İlk açıldığında Türkiyenin en büyük parkı diye adı geçen Bayrampaşa Kocatepe mahallesindeki yeşillik alan. Çok çok büyük havuzu köprüleri ufak bir at çiftliği, tenis kortu, basketbol sahaları, koşu pisti, restaurantları, kafeleri ve onlarca çeşit ağaç ve çiçekleriyle yürü yürü bitmeyen park. Dinlenmek için ideal.

Adaparka ve luna parka giriş ücretsiz. Araba için park yeri mevcut ve süresiz tek fiyat 5tl! Lunapark Ücretlerine gelince jeton 4tl! 
Aşağıdaki fotoğraflarda lunaparktaki dev oyuncaklardan bazıları görülüyor.








 

  






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder