23 Şubat 2015

Kış Ortası Cosplay Sensee Etkinliğindeydik :)

 Herkese merhabalar:)
Yine bir cosplay etkinliği ile karşınızdayım. İlk fotoğraftaki hanım efendi bu etkinliğin organizatörü. Kendisi hakkında detaylı bilgi almak için  şuraya tıklamanız yeterli. Bir önceki cosplay etkinliğinin mimarı da oymuş. Samimi ev sahipliği için çok teşekkür ederim :)

Cosplay Nedir?
Cosplay, "costume" ve "play" kelimelerinin birleştirilmesi ile oluşturulmuş, "kostümlü oyun" olarak kabaca çevrilebilecek bir kelimedir. Çeşitli aksesuarlar ve kostümler kullanılarak anime ve manga, film, oyun, kitap ve cosplay sanatçısının kendi yarattığı karakterlerin taklit edildiği kostüm ve performans sanatıdır. Vikipedi

400+ fotoğraf çekmişim ve görmediğim, fotoğraflayamadığım bir sürü karakter olduğunu diğer fotoğrafları görünce fark ettim. İnşaallah bir sonraki etkinlikte daha çok kişiyi fark etmeye çalışacağım :)

Poz verenlere sonsuz teşekkürler. Saatlerce bir sürü kişiye poz vermek gerçekten zor iş! Ayrıca kendi adıma bizleri de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim :) 

Fotoğraflarda oynama yapmadım. Fotoğraf sahipleri fotoğrafları istediği gibi kullanabilirler. Orijinalleri istenirse mesaj atmanız yeterli :)

Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere :)


Tema Steampunk ve Pin-up